A szauna jótékony hatásai > Szauna, infraszauna - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: A szauna jótékony hatásai > 10 weboldal. Kategória leírása: A szauna jótékony hatásai, gyógyító szauna, egészségügyi hatásai a szervezetre.
Szponzorált linkek
Jótékony hatása
http://www.finnrelax.hu/szauna.php

A szaunázás egyszerre kikapcsolódás és felfrissülés, egészségünk megóvását segítő pihenés, amely egyaránt jótékony hatással van a testre, szellemre és lélekre. A szaunázás néhány egészségmegőrző hatása, például a stresszmentesítés, az immunrendszer erősítése, a jó anyagcsere elősegítése, a bőrfeszesség megóvása már tudományosan bizonyított tény.

Jótékony hatása
A gőz élettani hatásai
http://www.finnrelax.hu/steam_about_benefits.php

A gőzfürdő nemcsak relaxál és feltölti az embert energiával, hanem jó hatással van az egészségre és a szépségre is. A gőzfürdő nem ajánlott szívproblémában szenvedőknek, viszont javasolt azokban az esetekben, amelyeknél általános nedves hőkezelés lett kijelölve.

A gőz élettani hatásai
Szauna hatásai
http://www.szauna.net/szauna-hatasai

Egészségünk megőrzésében, erőnlétünk és fittségünk javításában napjaink egyik legkiemelkedőbb eszköze a szauna. Az egyes szauna típusok más-más hatással vannak testünkre és lelkünkre. A rendszeres szaunázással testünk megszabadul a felhalmozódott méreganyagoktól, mivel a szauna által kibocsátott hő hatására verejtékezni kezdünk, pórusaink ezáltal kitágulnak, így a káros anyagok gyorsan és könnyen távoznak szervezetünkből.

Szauna hatásai
Méregtelenítés ősi módszerrel
http://www.egeszsegderuje.hu/index.php/Meregtelenites-osi-modszerrel-avagy-m ...

Szaunázás, mint intelligens méregtelenítés... Senki sem szeret izzadni, de a szaunában az más. Kellemes környezetben eltöltött stresszmentes pár óra akár több méreganyagot eltávolíthat a szervezetünkből, mint 1-2 heti méregtelenítő tea kúra. A mezetlen testfelületen több mint 3 millió izzadságmirigyen keresztül távozhat a méreganyag. Szaunázásra szánjunk 3-4 órát, hogy igazán hasznos legyen. Aki nem bírja a szíve miatt, vagy egyéb okokból az inkább válasszon más méregtelenítési formát, ami a szervezet intelligenciáját használja.

Méregtelenítés ősi módszerrel
Infravörös fit- és egészségkabinok hatásáról
http://www.finnrelax.hu/infra_physiotherm_doctors_recommendation.php

Dr. Ralf Kleef a physiotherm infravörös fit- és egészségkabinjainak hatásáról...A physiotherm-alkalmazások a gyógyászati hipertermia különösen enyhe és jótékony formái, amelyek mindenekelőtt a regenerálódásra és az egészség megőrzésére alkalmasak. A hipertermia a test alaphőmérsékletének mesterséges megemelését jelenti. A legjobb módszer arra, hogy a test hőszabályozásának gátját (amikor valaki képtelen arra, hogy lázas legyen) át lehessen törni, és ezáltal ezt az egészségi kockázatot ki lehessen küszöbölni.

Infravörös fit- és egészségkabinok hatásáról
Jótékony hatású szauna
http://www.trendlines.hu/2008/05/30/a-szauna-jotekony-hatasa/

A finnek télen, ha kijönnek a szaunából, belehemperednek a hóba, majd visszamennek a melegbe. A hőfokváltozás (akárcsak a hideg-meleg-hideg zuhanyozás, más néven a váltózuhany) edzi a bőrt, élénkíti testet, szellemet, erősíti idegrendszerünket. A melegben kitágulnak a pórusaink, könnyebben távoznak a salakanyagok, a hidegben összehúzódnak a pórusok, elzárva az utat a baktériumok és vírusok elől. Az összehúzódás-kitágulás váltakozása fiatalítja, rugalmassá teszi a bőrt. A szaunázás azért is más, és jobb a gőzfürdőnél, mert itt illóolajokat is párologtathatunk, s juttathatjuk hatóanyagaikat megnyílt pórusainkon keresztül a szervezetünkbe.

Jótékony hatású szauna
Szauna felöntések típusai
http://www.aquasziget.hu/szauna_feltoltesek_tipusai

Felöntések leírása: Sörös felöntés: A szaunamester sört locsol a kályhára, és sült kenyérhez hasonló illat járja át a szaunát. A sörben található E és D vitamin szabadul fel, melyek selymessé teszik a bőrt. Vitaminos: A szauna extrém környezetében szervezetünk verejtékezéssel védekezik, és számos ásvány anyag távozik a szervezetből. A felöntésekhez használt vízbe narancs-, eukaliptusz-, vagy citromolajat keverünk. A szaunamester friss gyümölccsel kínálja meg a vendégeket a szaunázás végén, mert ilyenkor a vitaminok jobban felszívódnak... Jeges, sós, mézes, afrodiziákumos, csokoládés felöntések...

Szauna felöntések típusai
A szaunáról általában
http://szaunaclub.hu/index.php/szaunavilag/kisokos/szaunaaltalaban.html

Milyen élettani hatása van? Kedvező hatással van a bőrre, a szív-és érrendszerünkre, a vízháztartásra, fokozódik a méregtelenítés és a szervezet fertőzésekkel szembeni védekezőképessége is megnő.

A szaunáról általában
Vitalitás: Gyógyító szauna
http://www.vitalitas.hu/olvasosarok/online/dieta/2002/11/szauna.htm

Alig elviselhető forróság, gyöngyöző verejtékcseppek, páratlan regenerálódás. Ez a szauna. Megelőzés és gyógyítás egyszerre. Ám fontos, hogy ismerjük használatalának szabályait!

Vitalitás: Gyógyító szauna
A szaunázás élettani hatásai
http://www.infra-szauna.hu/content.aspx?page=content&MainContent=physiology

Kalóriákat éget, fogyaszt, Csökkenti a fájdalmat, Erősíti az immun rendszert, Javítja, erősíti a vérkeringést, Megtisztítja a szervezetet a káros anyagoktól, Eltünteti a narancsbőrt, Megszünteti az ízületi fájdalmakat, Feloldja a stresszt, megnyugtat, Megszépíti a bőrt...

A szaunázás élettani hatásai
Hirdetések
Oldal leírása
szauna.wyw.hu: Szauna építés, hatásai, gyártás, forgalmazók, Infraszauna, Finn szauna, szaunakályha, kellékek eszközök, gőzfürdő, szaunák Budapesten és vidéken
Gyűjteményünkben 225 válogatott szauna, infraszauna témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 225 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 12200