Finn szauna > Szauna, infraszauna - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Finn szauna > 11 weboldal. Kategória leírása: Finn szauna.
Szponzorált linkek
Szauna otthonába!
http://www.finnszaunakesinfrakabinok.com

Szauna az otthonában. Egyedi megoldásokat alkalmazunk: személyre szabott szaunáját finn designer és felkészült asztalosmester készíti el. Már a tervezés előtt is több alkalommal konzultálunk Önnel, hogy az elvárásainak mindenben megfelelő szaunát készíthessünk. Az igények megismerése különösen fontos, hiszen termékeinket hosszú távra, legalább 30 évre tervezzük. A minőség elsődleges számunkra, ezért csakis kiváló faanyagot és szaunakályhát használunk az építés során. Munkánkra természetesen garanciát is vállalunk.

Szauna otthonába!
FinnAura szaunák
http://finnaura.hu/finn-szaunak

Ön is megtapasztalhatja a FinnAura szauna jótékony hatását: az immunrendszer erősítését, a stresszmentesítést, a méregtelenítést, a bőrfeszesség megóvását. Mindezek lehetővé teszik, hogy életminősége ugrásszerűen javuljon.

FinnAura szaunák
Hogyan működnek?
http://www.szauna.org/a_finn_szaunak

Jóformán szinte minden finn állampolgár rendelkezik szaunával, vagy legalábbis hozzáférése van hozzá. Finnországban számos szaunát a több ezer tó egyikéhez építenek. Annak érdekében, hogy felfűtsék a szaunát, vizet locsolnak a forró kövekre, így láthatatlan gőz keletkezik. A finnek a kövek felforrósításának tradicionális módját követik, így fatüzelésű fűtőtestet használnak az elektromos helyett. Azon sem kell meglepődni, hogy a finn szaunázást hagyományosan szeretik, azaz meztelenül.

Hogyan működnek?
Röviden és tömören a Finn szauna használatáról
http://www.szaunaharmonia.hu/finn_usage.html

Soha ne feledkezzen meg a finnek szaunázási jelszaváról: "Fell so good", azaz "Érezd jól magad", mely azt jelenti, hogy ha mindenki saját tapasztalatai és igénye szerint alakítja ki szaunázási szokásait, akkor a szaunázás mindig felüdülést, testi szellemi megnyugvást ad...

Röviden és tömören a Finn szauna használatáról
A finn szauna
http://www.finnrelax.hu/szauna_finn.php

Finnországban a szauna több, mint 2000 éves múltra tekint vissza és mind a mai napig a finn kultúra szerves része. A szauna fejlődése az eredeti földszaunától egészen napjaink kabinszaunájáig felépítésében számos változást eredményezett, a szauna működésének alapelve azonban a mai napig változatlan maradt. A finn szauna, amely egyesíti a római hőlégfürdő és a török gőzfürdő elemeit, hűen elkíséri a finneket, bárhol is járnak a világban. Finnországban a több, mint két millió szauna léte ezt jól bizonyítja és igazolja annak északi rokonainknál betöltött rendkívüli szerepét.

A finn szauna
A tradíció
http://szaunaclub.hu/index.php/szaunavilag/alapszaunak/finn.html

A finn szauna, ami egybeforrt egy néppel, az ő szokásaikkal és múltjával. Még ha nem is ők az igazi felfedezői és kitalálói ennek a fürdőzési szokásnak. Évezredekkel ezelőtt már az inkák, maják és a közép amerikai indiánok is használták betegségek legyőzésére, testedzésre. Mai napig az egyik legelterjedtebb szauna típus, általában a wellness programok szerves része.

A tradíció
A finn szaunakultúra története
http://finnaura.hu/a-szaunazasrol/a-finn-szauna-tortenete

Finnországban a szaunázásnak ősi hagyományai vannak, de a szauna a ma emberének életmódjához is szervesen hozzátartozik. Már a régmúltban is közismertek voltak a különböző izzasztó fürdők világszerte a primitív és a kultúrált népek között egyaránt. Ezek a fürdők részben vallási szertartások helyszínéül szolgáltak, vagy gyógyító helyekként üzemeltek, illetve egyszerűen csak mosókonyhaként használták őket.

A finn szaunakultúra története
G-Old Lake - Finn szauna
http://www.bioszauna.hu/?id=szauna-finn

A hagyományok tisztelete övezi a Skandináv népek közt a hétvégi rituálészerű családi szaunaélményt. Csecsemőktől az agg nagyszülőkig élvezik eme testi és lelki felfrissülést. A stressz elillan, a gondolatok kitisztulnak és kizárólag a családi kötelék, az együttes relaxáció válik fontossá. A szaunatéren kívül marad a mindennapok problémája, a lüktetően visszatérő negatív gondolatok tárháza.

G-Old Lake - Finn szauna
Finn szauna - Szaunatura Bt.
http://www.szaunatura.hu/szauna.php?szauna=szaunak_finn_szauna&lang=hu

Finn szauna: klasszikus formája a finn természetfilmekből, képeslapokról is ismert kép, egy tóhoz közeli rönkház, rusztikus felületekkel, melyben a fűtés általában hagyományos, fatüzelésű kályhával történik. Valamikor ez családi fürdőhely volt, ahol a szertartás alatt az eseményt követő ebéd is elkészült. Modern szauna: fából készült kabint jelent, lakóházakba, illetve közintézményekbe telepítve, melyet elektromos, gáz, vagy hagyományos fatüzelésű kályhával fűtenek. A kabin hőmérséklete 100 °C fölé is emelkedhet.

Finn szauna - Szaunatura Bt.
Finn szauna alkatrészek
http://www.infravit.hu/hu/finn-szauna-alkatreszek

Cégünk a finn szauna építéséhez is kínálja valamennyi szükséges anyagot. Széles lambéria és padanyag-kínálattal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Kedvező áron kínálunk különböző szaunaalkatrészeket, szaunakályhát, tartozékokat, vezérlőket, stb. Kizárólagosan egy gyártót sem képviselünk, kínálatunkat mindig az igényekhez igazítjuk, igyekszünk a legjobb ár/érték arányú termékeket forgalmazni.

Finn szauna alkatrészek
Hagyományos finn szaunák
http://www.infraszaunaonline.hu/modules.php?name=HTML&file=megtekint&id=364

Infraszauna Online - Hagyományos finn szaunák. Rendeljen szaunát forródrótunkon!

Hagyományos finn szaunák
Hirdetések
Oldal leírása
szauna.wyw.hu: Szauna építés, hatásai, gyártás, forgalmazók, Infraszauna, Finn szauna, szaunakályha, kellékek eszközök, gőzfürdő, szaunák Budapesten és vidéken
Gyűjteményünkben 225 válogatott szauna, infraszauna témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 225 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 12200