Hírek, cikkek, érdekességek > Szauna, infraszauna - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Hírek, cikkek, érdekességek > 10 weboldal. Kategória leírása: Hírek, cikkek, érdekességek.

szauna.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szauna vagy infrakabin?
Szauna vagy infrakabin?
http://www.finnrelax.hu/infra_or_sauna.php

A finn szauna és az infrakabin két egymástól alapvetően különböző dolog. Habár mindkettő az izzasztó hatáson keresztül javítja az egészséget és a közérzetet, mind a használat módja, mind az, ami az izzasztó hatást előidézi teljes mértékben eltérő...

www.finnrelax.hu
Szaunázhat-e a kismama?
Szaunázhat-e a kismama?
http://www.bebilap.hu/terhesseg/szauna.htm

Ha korábban nem szaunáztunk, semmiképpen ne a várandósság idején kezdjük el. Nem tudhatjuk, hogyan reagál szerveztünk a hirtelen forróságra. A hideg-meleg váltakozása edzi a véredényeket, erősíti az immunrendszert, de arra hajlamosaknál görcsöt is okozhat. A nagy melegben kitágulnak a véredények, megváltozik a vérnyomás, szédülés, ájulás fordulhat elő.

www.bebilap.hu
A legújabb őrület: gyógyulj mínusz 130 Celsius fokon!
A legújabb őrület: gyógyulj mínusz 130 Celsius fokon!
http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110210-kriptoterapia-gyogyulas-m ...

Nagy-Britanniában egyre népszerűbbé válik az úgynevezett krioterápiás kezelés. Az erre a célra szolgáló helyiségben fogvacogtató mínusz 130 Celsius fok van, míg a Földön valaha mért legnagyobb hideg mínusz 89 fok. Valóban olyan jó hatásai vannak a kezelésnek, mint azt hívői állítják?

www.life.hu
Szaunázni jó!
Szaunázni jó!
http://www.nlcafe.hu/szepuljunk/20080122/szaunazni_jo_/

Szaunázni mindig jó, ilyenkor télen, a hidegben még többen kapnak hozzá kedvet. Jól esik edzés után, az egész napi síelést követõen, de egyszerûen testet-lelket melengetõ kikapcsolódásnak sem utolsó.

www.nlcafe.hu
Szauna Szeánsz® Oscar
Szauna Szeánsz® Oscar
http://szaunaszeansz.hu/szaunaszeansz-oscar-jelentkezes.html

Ki fogja viselni 2011-ben a Szauna Szeánsz® Oscar címet? – a szaunamesterek versenye.

szaunaszeansz.hu
Ezermester: Infraszaunát otthonra
Ezermester: Infraszaunát otthonra
http://ezermester.hu/cikk-280/Infraszaunat_otthonra

Szaunázni jólesik, akár hideg van, akár meleg. A kellemes félhomályban pihenhetünk, ellazulhatunk, kikapcsolódhatunk. De akár társaságot is hívhatunk, hogy barátainkkal töltsünk egy-két kellemes órát. A szauna szót ma már szinte az egész világon a pihenéshez, a relaxációhoz, a felfrissüléshez és az egészséges életmódhoz kapcsolják.

ezermester.hu
Esküvő szaunában
Esküvő szaunában
http://lagzi.info/content/view/110/34

Az esküvõ menete egészen napokra lebontva meg volt határozva. Egy lakodalom ugyanis nem egy napig, olykor egy hétig is eltartott...A második napon zajlott a menyasszony fejének hivatalos bekötése, az asszonyi fejfedõ felhelyezése, ami a menyasszonyból fiatalasszonnyá válást szimbolizálta. Ez általában a legfontosabb esküvõi vendégek jelenlétében zajlott. Északi barátaink ezt az eseményt sokszor egy szaunában vagy bármilyen rejtettebb helyen tartották..

lagzi.info
Vitálkályha
Vitálkályha
http://www.vitalkalyha.hu/

A "vitálkályhával" Ön megengedheti magának, hogy egész télen vitálsugarakkal fűtse otthonát! Korszerű csempe kályháink a hőenergia legnagyobb részét infra-sugárzással adják át környezetüknek. Nem a levegőt melegítik hanem az útjukba kerülő testeket. Azon túl, hogy a fűtési módok közül ez a legegészségesebb, sugarainak hullámhossza nagymértékben egyezik a "napsugár szaunák"-ban alkalmazott "vitál sugarak" hullám- hosszával és azok gyógyító, egészségmegőrző hatásaival.

www.vitalkalyha.hu
Ettől leizzadsz!
Ettől leizzadsz!
http://www.otvenentul.hu/page.php?PageID=7234

Az infraszauna egyszerű és kellemes módja önmagunk kényeztetésének: használatával könnyebben legyőzhetők bizonyos betegségek, hozzájárul a jó közérzethez, elősegíti a fogyás vagy a méregtelenítés folyamatát. Az infravörös energia nem a levegőt használja közvetítő közegként, ezért az infrasugarak több mint 80 százalékban melegítik fel magát a testet, és kevesebb mint 20 százalékban a környező levegőt.

www.otvenentul.hu
Halállal végződött a szauna-világbajnokság
Halállal végződött a szauna-világbajnokság
http://www.origo.hu/nagyvilag/20100808-halallal-vegzodott-a-szaunavilagbajno ...

Meghalt az egyik versenyző a finnországi szauna-világbajnokság döntőjében. A bajnoki címért egy orosz és egy finn versenyző ült be a 110 Celsius fokra fűtött szaunába. Hat perc után a szervezők lefújták a mérkőzést, de a versenyzők elájultak, és az orosz férfit már nem tudták megmenteni.

www.origo.hu
Oldal leírása
szauna.wyw.hu: Szauna építés, hatásai, gyártás, forgalmazók, Infraszauna, Finn szauna, szaunakályha, kellékek eszközök, gőzfürdő, szaunák Budapesten és vidéken
Gyűjteményünkben 225 válogatott szauna, infraszauna témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 225 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 11931