Top 40 legnépszerűbb link > Szauna, infraszauna - wyw.hu

Szponzorált linkek
Szaunaépítés információk
http://szaunaepites.info/

szaunaepites.info - Szauna házilag. Legfontosabb lépések, alapvető ismeretek, elrendezések, alaprajzok, alapanyagok, szaunák beltérre és kültérre, építéshez szükséges szerszámok, kiegészítők.

Szaunaépítés információk
Szauna otthonunkban 1. rész
http://ezermester.hu/cikk-1368/Szauna_otthonunkban_1__resz

Ezermester: Szauna otthonunkban 1. rész Finnországban egyetlen embernek sem jutna eszébe szauna nélkül házat építeni. Ha egy igazán jó (finn) szaunát szeretnénk, feltétlenül ismernünk kell az alapvető építési irányelveket, szokásokat. Cikkünkkel azoknak szeretnénk segítséget nyújtani, akik "nagy-barkács-vállalkozásban" szeretnék saját szaunájukat elkészíteni.

Szauna otthonunkban 1. rész
Szauna otthonunkban 2. rész
http://ezermester.hu/cikk-1349/Szauna_otthonunkban_2__resz

Ezermester: Szauna otthonunkban 2. rész Feltétlenül szót kell ejtenünk a padlózatról, a padlózat alatti hőszigetelésről, annak ellenére, hogy hőtechnikai szempontból nincs olyan jelentősége, mint a fal, de főként a mennyezet hőszigetelésének. Felfűtött állapotban ugyanis a padlózatnál kb. 40 °C, míg a mennyezet alatt akár 100 °C is mérhető. Anyaga lehet beton, kerámia-, vagy mozaiklap, de műanyag bevonat is. Kerti szauna esetén megoldás lehet a döngölt föld is (amit a finnek ma is szívesen alkalmaznak)...

Szauna otthonunkban 2. rész
Szauna építés otthon
http://www.szaunanagyker.hu/?s=news&id=6

Építse meg saját szaunáját otthonában.Milyen jó is szaunázni és akkor milyen jó ha saját maga építette szaunáját, Ha kedve szottyan hozzá, íme egy kis segítség, olvassa át az itt leírtakat,hogy mi kell egy szauna építéséhez. Ha úgy dönt hogy megépíti saját szaunáját, nálunk minden szükséges szauna alapanyagot megvásárolhat.Tekintse meg képgalériánkat és ott talál egy szauna kalkulációt ami alapján pár perc alatt kiszámíthatja leendő szaunájának költségeit.Ne féljen belevágni, nem bonyolult a szauna építés...

Szauna építés otthon
Saját szauna építése
http://www.szauna.org/sajat_szauna_epitese

Ha szeret otthoni terveken dolgozni, akkor egy szauna megtervezése igazi kihívást jelentő feladat. Ha ön olyan ingatlantulajdonos, aki még olyan alapvető ügyességgel, illetve képességgel is rendelkezik, mint egy igazi ács, illetve asztalos, akkor számos opciót számba vehet a tervezgetéskor. Ezzel szemben azok, akik nincsenek barátságban a kalapáccsal vagy a fűrészgéppel, be kell, hogy érjék előre gyártott vagy hordozható elemekkel...

Saját szauna építése
Építési gyorstalpaló
http://www.skandinavfatelep.hu/?id=4&s=offers

Skandináv fatelep - Szauna építési gyorstalpaló. Szaunázni jó, szaunát építeni is jó. Ha kedve szottyan hozzá, íme egy kis segítség, olvassa át az itt leírtakat. Ha úgy dönt hogy belevág, nálunk minden szükséges anyagot megvásárolhat.

Építési gyorstalpaló
Szauna építési anyagok
http://www.finnrelax.hu/sauna_accessories_building_material.php

Szauna építési anyagok a finnrelax-tól. Kapcsolók, ventilátor, szilikonkábel, szellőző, tömörfa elemek, faszerkezet, padléc, lambéria, szigetelő anyagok...

Szauna építési anyagok
Mikre lehet szükségem az építés során?
http://www.skandinavfatelep.hu/?s=offers&id=19

Szauna építés házilag? Íme egy lista az anyagokról és mennyiségekről melyekre szüksége lehet. Röviden, tömören, pontosan, naprakész árakkal.

Mikre lehet szükségem az építés során?
Szauna nagyker
http://www.szaunanagyker.hu/

Szaunához mindent, egy helyen. Cégünk fő profiljai : Szauna fa alapanyagok, Harvia szauna kályhák és kiegészítői, Fatüzelésű szauna kályhák, Thermo-wood kigészítők és fa alpanyagok, szauna kályha vezérlések, Philips vite infrasugárzók, gőz generátorok és kiegészítői, Merülő dézsák, Himalájai só téglák és kiegészítői, Vörösfenyő-thermo-wood és trópusi teraszburkolatok kis és nagykereskedelme. Illetve Finn szaunák-Philips vitae infra kabinok-Kombi kabinok-Szauna házak-Só kamrák építése.

Szauna nagyker
G-Old Infrapanel
http://www.infrapanel.info/

Infrapanel, infrafűtés, infrasugárzó. Infra és kombinált szaunákba. A kombikabinokba különösen ajánlott, mivel nincs látszó fém alkatrésze, így a magas páratartalom és gőz nem okoz korróziót.

G-Old Infrapanel
Finnrelax kiegészítők, kellékek
http://www.finnrelax.hu/sauna_accessories.php

Finnrelax kiegészítők, kellékek: Szauna olaj, szappan, méz, Hukka kő design (párásítókő, illóolajtartó, párologtató, szaunaszökőkút...), szaunaszellemek (azaz Saunan Henki a finn művész, Arvid Saarinen által kézzel faragott szobor finn szteatit-kőből.), zene-CD, merülőmedence, fa bútorok (nyugágy, pad), szauna textíliák, szauna ápolószerek, egyéb kiegészítők, építési anyagok.

Finnrelax kiegészítők, kellékek
Szaunát ide!
http://www.homeinfo.hu/medence-szauna/szauna/151-szaunat-ide.html

Fitness és wellness kedvelő korszakunkban már egészen magától értetődőnek – és nem luxus igénynek – tűnik, ha valaki házépítéskor, átalakítás közben egy szauna beépítésén is gondolkodik. Mi kell tehát ahhoz, hogy egy jól működő szaunánk lehessen?

Szaunát ide!
Krisztina Wellness Centrum
http://www.krisztinawellness.hu/hu/index.php?id=szauna

Klubunkban 5 db szauna áll a Ön rendelkezésére: Finn ( külön női illetve férfi), Gőzkabin (5 fős), Gyógynövényes vagy Herbál (6 fős), Infra (2 személyes). A szaunához kettő-kettő db női, illetve férfi zuhanyzó illetve egy merülő kád tartozik.

Krisztina Wellness Centrum
Wellnessfutár
http://www.wellnessfutar.hu/bolt/index.php?cPath=24_35

Wllnessfutár Webáruház - A nyugalom követe. Gőzkabin, szauna felszerelések, kiegészítők, berendezések.

Wellnessfutár
FinnAura Webáruház
http://finnaura.hu/webaruhaz

Bár a A FinnAura szaunák legjobb tulajdonsága éppen az, hogy személyre, családra, otthonra szabottak, mégis van néhány kompakt kabin, illetve kiegészítő termék, amelyet webáruházunkból közvetlen megvásárolhat. Pihenőszékek, vezérlések, infratechnológia, merülődézsák, szaunakályhák, tartozékok, kiegészítők, hangulatvilágítások, építőelemek...

FinnAura Webáruház
Szauna felszerelések - Skandináv Fatelep
http://www.skandinavfatelep.hu/termekeink/szauna_felszerelesek_-_meromuszere ...

Szauna felszerelések - mérőműszerek - szauna aromák. finn SAWO cég a világ legnagyobb szauna felszerelést gyártó cége. A szaunákhoz és szaunázáshoz szükséges tartozékok, felszerelések, berendezések széles skáláját kínálja, az esztétika, a minőség és a versenyképes ár jegyében, mely üzlet politika világszerte a legnagyobb szauna beszállítóvá tette az egykoron kis családi vállalkozást. Tekintse meg termékeit.

Szauna felszerelések - Skandináv Fatelep
BioDalom - Olajok szaunázáshoz
http://www.biodalom.hu/illat-masszazs-napozas/szaunahoz.html

BioDalom webáruház (vitamin, szépség, élelmiszer) - Olajok szaunázáshoz, szaunaolajok.

BioDalom - Olajok szaunázáshoz
Magnum Szauna
http://magnumszauna.hu/

Budapest meleg férfiszaunája a VIII. kerületben a Csepreghy utca és a Mária utca sarkán. Finn szauna, gőzkabin, masszázs, konditerem, büfé és társalkodó, kabinok. Egy laza délután és éjszaka férfiak számára, nemcsak melegeknek.

Magnum Szauna
Fürdődézsa, szaunakád
http://www.drwolf.hu/

Dr. Wolf - Fürdődézsa, szaunakád, sókabin, sószoba, sószappan, fürdősó, sómécses...

Fürdődézsa, szaunakád
finnrelax - Tartozékok, berendezések
http://www.finnrelax.hu/sauna_components.php

finnrelax - Szauna tartozékok, berendezések: dézsák, fények, audio berendezés, ajtók, ablakok, belső kiépítés, hőmérők és higrométerek, faliórák...

finnrelax - Tartozékok, berendezések
Aromax
http://aromax.hu/

z illatok kényeztetésének, ismerje meg az illóolajok, szaunaolajok, masszázsolajok jótékony hatásait. Aromaterápiás termékeink természetes hatóanyagok felhasználásával készülnek, így gyengéden járulnak hozzá a testi-lelki harmónia megteremtéséhez. Web áruházunkban kedvelt illóolajait, masszázsolajait, natúrkozmetikumait kényelmesen megvásárolhatja, akár otthonából is.

Aromax
Kairó Szépségszalon
http://www.kairoinfraszauna.hu/

2010. márciusától, a gyönyörűen felújított új, tágasabb relax szobában élvezheti a fekvő infraszaunázás vagy akár Masszázsaink minden előnyét! Nálunk fekvő infraszauna gép van, mert nagyon könnyű a használata és a leghatékonyabbnak tartjuk. A félhengerekben minden testrészünk a lehető legközelebb van a sugárzáshoz. Fekvő infraszaunázás alatt élettanilag előnyösebb, relaxáltabb állapotban vagyunk, kisebb a szív és a gerinc megterhelése, jobban kitágulnak a hajszálerek, intenzívebb izzadás jön létre, mindenütt jobb az oxigénellátás.

Kairó Szépségszalon
Csilla Szalon
http://csillaszalon.hu/

Csilla fogyasztó, alakformáló és infraszauna szalon. Fekvő infraszauna: 30 perces használata 900 kalória veszteséget jelent, melyből folyadékkal csak max. 200-at vesz vissza a szervezet, ez 15 km-es futótréningnek felel meg. Tartós használata az alakot átformálja, ideálissá teszi, a zsírcsoportokat fellazítja, az izomzatot a nyirokfolyadék intenzív keringetésével "átrendezi". Ezen okból fogyókúrára szempontjából kiváló...

Csilla Szalon
Andrea Mozgásstúdió
http://www.andreams.hu/szauna_szolarium.html

Újáépített 10 személyes finn szaunánkban sok szeretettel várjuk a lazítani, méregteleníteni vágyókat.

Andrea Mozgásstúdió
Hogyan szaunázzunk? - Jótanácsok
http://www.szaunapont.hu/jotanacs/tanacs.htm

Szaunázni többet jelent, mint ücsörögni a szaunapadon és izzadni a melegben: ez egy utazás különféle állomásokkal, melyeknek a végén megtalálhatjuk a test és lélek harmóniáját. Követve az alábbi tanácsokat, szaunafürdőjét pihetető ás élvezetes élménnyé teheti.

Hogyan szaunázzunk? - Jótanácsok
Energia Fitnesz
http://www.energiafitnesz.hu/

Energia Fitnesz - 1182 Budapest, Ráday Gedeon út 27. 4 személyes szauna, 1 és 2 személyes infrakabinok.

Energia Fitnesz
Shangri-La Formaklub
http://www.shangri.hu/

Az új komlexum 3 szintjén minden szolgáltatás a szépség, a karcsúság megőrzését, külsőnk és stílusunk formálását szolgálja. Egyedülálló tartalom - a fantasztikus formáért. Egy barátságos, finom kis klub, ahol páratlan jótéteményben részesülve és testileg-lelkileg megújulva, jó társaságban telik az időnk.Itt minden együtt van, ami szépít és karcsúsít.

Shangri-La Formaklub
Aquaworld Budapest
http://www.aqua-world.hu/

Aquaworld Budapest - Vízibirodalom - Élményfürdő. Európa egyik legnagyobb fedett vízi élményparkja egész éven át felejthetetlen szórakozást kínál minden korosztálynak. Szaunavilág: A hegyi folyó alatt kialakított keleti hangulatú és belsőépítészetében is harmóniára törekvő térben helyezkedik el a szaunavilág, amely egyszerre több mint 200 fő befogadására alkalmas. A szobahőmérsékletű, fűtött ágyakkal felszerelt tepidárium, valamint a gőzkabinok és az aromakabinok illatos gőzei nemcsak az orrot kényeztetik, hanem átjárják a vendég minden egyes pórusát. A magas hőmérsékletű szaunákat jégkamra egészíti ki, ahol a jég segíti a fokozatos lehűlést. A sokak által kedvelt infraszauna mellett bioszauna illetve egyedi kialakítású Kristály, valamint Orosz szauna is szerepel a kínálatban. A Kneipp-medencében végezhető fürdőkúra a hideg és a meleg víz váltakozása által előidézett enyhe ingerek elvén alapul; serkenti az anyagcserét és élénkíti a vérkeringést.

Aquaworld Budapest
Danubius Health Spa Resort Margitsziget
http://www.danubiushotels.hu/hu/szallodak/magyarorszag/budapest/danubius_hea ...

Wellness sziget a Duna közepén. Töltődjön fel a természet erejével Budapest legszebb szigetén, a Margitszigeten, ahol csend és nyugalom, csodás növényvilág és romantikus búvóhelyek várják. A szálloda Európa legszínvonalasabb gyógy és wellness központja nagyszerű medencékkel és természetes, ásványi anyagokban gazdag vizet adó, gyógyító termálfürdőkkel. Fedett és nyitott medencék, élményfürdő, Jacuzzi, termálfürdők, szauna, gőzfürdő, aroma kabin. Wellness és egészségközpont, Kneipp kezelés, sókamra.

Danubius Health Spa Resort Margitsziget
Szaunapont.hu
http://www.szaunapont.hu/

Bio szauna, finn sauna, infrakabin, szaunaházak, kombi szaunák, kiegészítők forgalmazása komplett szereléssel, árgaranciával!

Szaunapont.hu
Szaunázás alapvető szabályai
http://szaunaclub.hu/index.php/szaunavilag/kisokos/szaunaszabalyok.html

Itt próbálunk segítséget nyújtani azok számára akik csak most kezdik, vagy még nem mélyültek el a szaunázás és a wellness világában. Megnézzük mire figyeljünk oda, hogy tényleg felhőtlenül pihenhessük ki magunkat, hogyan állítsuk egészségünk szolgálatába ezt a rendkívül ősi módszert, megnézzük mik az illemszabályok és szokások ma a szaunákban és a pihenő idők alatt.

Szaunázás alapvető szabályai
Wellis Webshop
http://www.wellis.hu/webshop/

Wellis Webshop - Hidromasszázs kádak, jakuzzik, gőzkaqbin, infraszauna, zuhanykabin...

Wellis Webshop
Hotel Gellért ****
http://www.danubiushotels.hu/hu/szallodak/magyarorszag/budapest/danubius_hot ...

Budapest egyik legszebb szecessziós épülete a Duna-parton, a Gellért-hegy lábánál. A híres Gellért Fürdőhöz közvetlenül csatlakozó patinás szálloda hangulatos belső terekkel nyújt kényelmet és kikapcsolódást. Fedett és nyitott úszómedence, hullámmedence (nyári időszakban), Jacuzzi, termál medence, szauna, gőzfürdő, Thai masszázs.

Hotel Gellért ****
Medicor Shop - Arcszauna, pórustisztító
http://www.medicor.hu/webshop/alkategoria/8/61/arcszauna__porustisztito

Medicor Shop Egészség, szépség webáruház - Arcszauna, pórustisztító, ionizáló szauna...

Medicor Shop - Arcszauna, pórustisztító
Hordozható családi gőzszauna
http://www.wellnes.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=59&Itemid=38

Hordozható ülő gőzszauna. A hordozható gőzszauna sokkal kíméletesebben hat, mint a hagyományos forrólevegős szaunák. A hagyományos forrólevegős szauna gyakran azért nem elég hatékony, mert a legtöbb ember nem bírja a magas hőmérsékletet, elhagyja a szaunát, mielőtt a gyógyhatás kialakulna. A hordozható gőzszaunában a beáramló gőz sokkal lassabban és kíméletesebben melegíti fel testünket. A gőz a szauna belső oldalán, és a szaunázó testén folyamatosan lecsapódik, lehűl. A hordozható gőzszaunában így sokkal hosszabb időt kibírunk, mélyebben lévő testszöveteink is átmelegednek. Használat után összecsukva elfér a gardrób szekrényben, vagy az ágy alatt.

Hordozható családi gőzszauna
A szaunázás típusai
http://www.szaunazas.hu/cikkek.php?cikkid=2

Sokan anélkül, hogy utánajárnának, csak úgy, in medias res használják a szaunát, és nem is tudják, hogy a helytelen használat akár káros hatású is lehet. (Gyerekeinkre különösen figyeljünk oda!) Nem érdemes tehát kockáztatni, ismerjük meg a helyes módszert. Azt szokták mondani, hogy egy-egy a szauna hevítőjében eltöltött ideális időtartalom a 8-12 perc. Négy szakaszra bontható a szaunázás menete: előkészítő, hevítő, hűtő és befejező szakasz. Mindezek alapján a következő típusokat különböztethetjük meg: Ingerlő vagy irritáló, Élénkítő vagy tonizáló, Lazító, relaxáló, Kimerítő vagy exhausztív szaunázás.

A szaunázás típusai
Szauna vásárlás - Olcsóbbt.hu
http://www.olcsobbat.hu/egeszseg_es_szepsegapolas/szaunak/

Böngéssz Magyarország legjobb boltjainak több mint 60 000 terméke között és találd meg amit keresel... Hasonlítsd össze az árakat.

Szauna vásárlás - Olcsóbbt.hu
Komplett szauna
http://komplettszauna.hu/

Egyedi finn szaunák tervezése és gyártása Miskolcon.

Komplett szauna
Szabályok
http://www.szaunavilag.eoldal.hu/cikkek/a-szaunazas-szabalyai/szabalyok

A szaunázási szokásokra vonatkozóan merev szabályokat felállítani nem szabad - ezt a finnek sem teszik. Itt mégis néhány olyan általános és mindenképpen tiszteletben tartandó szaunázási "alapszabály" - t gyűjtöttünk össze, melyeknek figyelembevétele alapvető fontosságú.

Szabályok
Gyulai Várfürdő - Castello Szaunapark
http://www.varfurdo.hu/

Békés-megye leghíresebb gyógyfürdője, a történelmi Gyulai vártól nem messze. Castello Szaunapark - A világszínvonalú szaunapark számtalan luxusszolgáltatással kényezteti vendégeit a belső és szabadtéri részeken egyaránt! A szaunafelöntés egy testet-lelket melengető csodálatos szertartás! A Castello Szaunapark számos egyéb szolgáltatással színesíti kikapcsolódását: jégkút, merülőmedence, Kneipp- taposós skótzuhany, koktélbár, infralámpás pihenőterasz, jakuzzi...

Gyulai Várfürdő - Castello Szaunapark
Hirdetések
Oldal leírása
szauna.wyw.hu: Szauna építés, hatásai, gyártás, forgalmazók, Infraszauna, Finn szauna, szaunakályha, kellékek eszközök, gőzfürdő, szaunák Budapesten és vidéken
Gyűjteményünkben 225 válogatott szauna, infraszauna témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 225 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 12377