Infraszauna > Szauna, infraszauna - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Infraszauna > 15 weboldal. Kategória leírása: Infraszauna,infrasugaras szaunák.
Szponzorált linkek
Finnrelax - infravörös hőkabinok
http://www.finnrelax.hu/infra_finnrelax.php

Manapság az infravörös sugarak melege egyre inkább a test, a szellem és a lélek jótevője. A kíméletes izzadás a jó közérzet és a szépség titka. A gyógyító izzadás a Physiotherm technikával felszerelt Finnrelax infrakabinok esetében már 35°C-on beindul, a test kellemes melegben töltődhet fel energiával...

Finnrelax - infravörös hőkabinok
Infraszauna Online
http://www.infraszaunaonline.hu/

Nagy múltú cégünk, a Hungaro Pool Kft., több mint 10 éve forgalmaz infraszaunákat hazánkban, így mára piacvezető szerepet tölt be ezen a területen. Amennyiben szükséges, az általunk forgalmazott infraszaunák szervizelését és garancián túli javítását is közvetlenül vállalja cégünk, ez által kedves vásárlónk hosszútávon is biztonságban érezheti magát.

Infraszauna Online
Infraszauna és a fogyás
http://www.infraszauna.net/infraszauna_fogyas

Egyre gyakrabban találkozhatunk infraszaunával a különböző szépségszalonokban, fittness klubokban, wellness hotelekben és családi házaknál, ami bizonyítja, ennek az eszköznek a hatékonyságát. Az infraszaunák egyik legfőbb alkalmazási területe az alakformálás és fogyás, de ezen felül kiváló a stresszoldó és relaxáló hatása is.

Infraszauna és a fogyás
Infraszauna szakértő - Sunlight Saunas
http://www.infraszaunaszakerto.hu/

Nem minden infraszauna egyforma. Az infraszauna használata során intenzívebb a verejtékezés, utána jobb a közérzet. Az infraszauna kezelés hatékonysága az általunk alkalmazott Solocarbon technológiával még tovább növelhető. Napsugárszauna tartozékaink és házi szaunáink minősége bármilyen igényt kielégít.

Infraszauna szakértő - Sunlight Saunas
A modern idők szaunája
http://szaunaclub.hu/index.php/szaunavilag/alapszaunak/infra.html

Az egyetlen hely ahol testünk nem kívülről, befelé hanem belülről kifelé melegszik fel. Olyan, mint egy inkubátor a felnőtt szervezet számára. Nem csak önmagában használható, hanem különféle kiegészítőkkel is pl.: aroma és színterápiával tökéletesíthető a szervezet regenerálódása egy időben. Az infravörös sugárzást felhasználva méregteleníti a szervezetünket. A kellemes meleg ahhoz hasonlít, mint amikor a tengerparton a nap által felmelegített homok egyenletesen melegíti tovább testünket.

A modern idők szaunája
Infraszauna építés, kereskedés
http://infraszaunanet.hu

Infraszaunák forgalmazásával és azok építésével foglalkozunk. Kínálatunkban számos gyártó terméke megtalálható az olcsó szaunáktól kezdve egészen a luxus szaunákig. Továbbá vállaljuk a szaunák egyedi méretre történő gyártását. Honlapunkon pedig számos hasznos információt találhat az infraszauna használatáról, egészségügyi hatásairól.

Infraszauna építés, kereskedés
Igazán kíméletes szauna
http://www.szauna.net/az-infraszauna-kimeletes-szauna

A korábbi évek finn szaunájával szemben mára egyre nagyobb teret hódít az infraszauna. Ez köszönhető annak, hogy míg a forró levegős finn szauna a pulzusszámunk megemelésével fejti ki hatását, addig a jóval alacsonyabb hőfokon működő infraszauna a szervezetünket egyáltalán nem terheli, ráadásul kutatások kimutatták, hogy méregtelenítés szempontjából sokkal hatékonyabb, mint a finn szauna.

Igazán kíméletes szauna
A carbon sugárzók előnyei és hatása
http://www.infraszauna.net/miert_karbon_infraszauna

Az első készülékek hosszú ideig az eredeti találmánynak megfelelően szálsugárzókkal üzemeltek, amelyeknek a tulajdonságai viszonylag kis felület és magas üzemi hőmérséklet volt. Az ezzel a technológiával szerelt készülékek kiválóan üzemelnek mind a mai napig. Az ezredforduló környékén japán tudósok tudományos kutatások során kifejlesztettek egy jóval hatékonyabb, alacsony hőmérsékleten működő, nagy sugárzási felülettel rendelkező infrasugárzó családot. Ezek a legkorszerűbb technológiákkal kerülnek gyártásra és élettartamuk is többszöröse az elődeiknek Ezeket az infrasugárzókat nevezzük carbon sugárzóknak, más néven szénszálas lapsugárzóknak.

A carbon sugárzók előnyei és hatása
Az infrasugárzás pozitív élettani hatásai
http://www.lakberinfo.hu/news.php?nid=34

Az infraszauna bármely helyiségben felállítható. Alkalmas fiatal és idős számára egyaránt. A viszonylag alacsony, 40-60 °C -os levegőhőmérséklet nagyon kellemes, és egy kezelés csak mintegy 30 percet vesz igénybe.

Az infrasugárzás pozitív élettani hatásai
Az egészség őre
http://www.mimnet.hu/0100_hun/index.asp?go=0100_informacio/0200_publikacio/v ...

Mindannyian ismerjük a szauna hatását, ám sokakat az tart vissza a szaunázástól, hogy túl nagy a forróság, nem bírják a hatalmas gőzt, vagy pedig az egészségi állapotuk tiltja mindezt. Számunkra kitunő lehetőséget nyújt az YC-726-os fekvő rendszerű infraszauna, hisz a hagyományos szaunákhoz képest sokkal alacsonyabb 40-55 Celsius fokos hőmérsékleten fejti ki hatását. Ez kevésbé terheli meg a szervezetet, ezáltal a különböző betegségekben szenvedő emberek is használhatják...

Az egészség őre
Infralex
http://jakuzzi-infraszauna.hu/

Az egészség, a szépség és a minőség beköltözik otthonába az Infralex infraszaunákkal, jakuzzikkal és rendkivül kedvező áron végleg megoldódik az egészségmegőrzés, az alakformálás és a tartalmas, aktív pihenés minden gondja!

Infralex
InfraVit
http://www.infravit.hu/

Cégünk, az InfraVit Infraszaunák 2003 óta foglalkozik a teljes spektrumú, halogéntechnológiás Philips Vitae sugárzókkal felszerelt InfraVit Infraszauna és a hozzá kapcsolódó termékek fejlesztésével, gyártásával, kereskedelmével. Vállaljuk InfraVit Infraszaunák, kombinált és hagyományos (elektromos és fatüzelésű) finn szaunák beépítését bármilyen formában. Infraszaunáinkat, kombinált és hagyományos szaunáinkat folyamatosan fejlesztjük mint design, mind használhatósági szempontból.

InfraVit
Szaunák a fürdőszoba webáruházban
http://furdoszobakiraly.hu/szaunak_121

Fürdőszoba webáruház ahol megtalál mindent ami a tökéletes fürdőszoba kiépítéséhez elengedhetetlen. Fürdőszoba bolt az interneten ahol csak megkell rendelnie a termékeket hisz a kiszállítás már a mi dolgunk. Építsen fürdőszobát vagy szaunát a fürdőszoba webáruház mindenre tudja a megoldást. Hatalmas választékkal várjuk a vásárlóinkat. Tekintse meg kínálatunkat és rendeljen termékeink közül.

Szaunák a fürdőszoba webáruházban
Hagyományos és modern infraszaunák
http://www.infravarazs.hu/

A hagyományos finn szauna melegét a parázs adta, ma azonban már elektromos kályhák biztosítják a megfelelő hőmérsékletet. Az infraszauna még egy lépéssel tovább ment: a korszerű technológiának köszönhetően az infrasugárzók a levegő helyett közvetlenül a test szöveteit melegítik fel. Kínálatunkban kombinált szaunákat is talál, amelyek egyesítik magukban a két típus előnyeit. Olyan hatékonyak, mint a modern változatok, de mégis képesek megteremteni azt a hangulatot, mint a hagyományos modellek.

Hagyományos és modern infraszaunák
Wellness termékek: hidromasszázs kád, jakuzzi, infraszauna
https://www.aquatrade.hu/wellness

Hozza el a wellness szállodák élményét otthonába! Egy hosszú nap végén mi lehetne kellemesebb, mint egy relaxáló fürdő a jakuzziban, vagy egy hidromasszázs kádban, előtte egy kellemes infraszaunával, mintha csak egy luxushétvégén venne részt. Nézzen körül wellness termékeink széles kínálatában!

Wellness termékek: hidromasszázs kád, jakuzzi, infraszauna
Hirdetések
Oldal leírása
szauna.wyw.hu: Szauna építés, hatásai, gyártás, forgalmazók, Infraszauna, Finn szauna, szaunakályha, kellékek eszközök, gőzfürdő, szaunák Budapesten és vidéken
Gyűjteményünkben 225 válogatott szauna, infraszauna témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 225 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 12200