Szauna könyvek, magazinok > Szauna, infraszauna - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szauna könyvek, magazinok > 10 weboldal. Kategória leírása: Könyvajánló, szauna könyvek, magazinok.
Szponzorált linkek
Fitten & egészségesen: Szaunázás
http://www.libri.hu/konyv/szaunazas.html

A szaunázás az emberi szervezetre többféle jótékony hatással van, ezek közül leginkább azt kell kiemelnünk, hogy az előírásoknak megfelelő szaunázással szervezetünk hőszabályozó rendszerét eddzük, és ezáltal testünk ellenálló képességét növeljük. A szauna barátai egyhangúan azt is állítják, hogy a szaunázás lényegesen javítja közérzetüket, ezért fáradt és elcsigázott állapotban is örömmel sietnek a fürdőbe. Az ősidők óta szaunázó finnek még azt is mondják, hogy a szaunafürdőben testük sokkal tisztább lesz, mint ha kádban fürödnének! (Libri - Online könyvbirodalom)

Fitten & egészségesen: Szaunázás
szaunazas.hu - Könyvajánló
http://www.szaunazas.hu/index.php?oldal=konyvek

Szabady Béla: A finn szauna, Szaunázás - Fitten & egészségesen, Szauna (Schreiber, Chris - Goldberg, Jerry), Szauna és edzőterem építése.

szaunazas.hu - Könyvajánló
Szauna és edzőterem építése
http://www.libri.hu/konyv/szauna-es-edzoterem-epitese.html

Libri - online könyvbirodalom. Bernd Serexhe: Szauna és edzőterem építése. A Csináld magad sorozatban megjelent könyv segítséget nyújt mindenkinek, aki ügyes kezű és szívesen barkácsol, és főleg a fitness, a wellness, az egészséges életmód követője. Az anyagismerettől kezdve a megfelelő szerszámokon keresztül a tervezésig, a gyakorlati példákig betekintést nyújt eme hasznos helyiségek kivitelezésébe.

Szauna és edzőterem építése
Amit a szaunáról tudni kell
http://bookline.hu/product/home!execute.action?id=54537&type=22&_v=A_Katona_ ...

Bookline - Amit a szaunáról tudni kell (A. Katona Ildikó - Tóth Judit) Gazdagon illusztrált, színes, igényes kötet a szaunázásról, a szauna használatáról Finnország nagykövetének ajánlásával. Mindazoknak ajánljuk, akik a szaunázás hasznos divatját értõ módon akarják élvezni, kihasználni.

Amit a szaunáról tudni kell
Szabady Béla: A finn szauna
http://www.antikvarium.hu/ant/book.php?konyv-cim=a-finn-szauna&ID=274000

antikvárium.hu - Szabady Béla: A finn szauna. Kedves Szaunabarát! Ennek a könyvnek a megírásával csupán az volt a szándékom, hogy átfogó segítséget nyújtsak mindazoknak, akik érdeklődnek a finn szauna kutúrája, használata és építése iránt...

Szabady Béla: A finn szauna
Jerry Goldberg - Chris Schreiber: Szauna
http://www.libri.hu/konyv/szauna.html

Szaunázzunk, de megfelelő módon! Függetlenül attól, hogy Ön kezdő vagy profi: ez a könyv megmutatja, hogyan használhatjuk ki - és fokozhatjuk - a szaunának az egészségünket javító lehetőségeit. Szauna és sport: tökéletes páros a jobb teljesítményért és az optimális regenerálódásért...

Jerry Goldberg - Chris Schreiber: Szauna
Kószó József: Szaunák
http://konyvkapu.hu/koszo-jozsef-szaunak-szukits-konyvkiado-9634971393.html? ...

A könyv az egészség megőrzésének egyik lehetséges módszerébe, a szaunázás titkaiba avat be, ismertetve a szaunák kialakítását is. Elsősorban az Európai szauna (ősi nevén finn szauna) témakörével foglalkozik, az építéstől - használattal és az egészségi hatásokkal - a kapcsolódó létesítményekig. (Könyvkapu.hu)

Kószó József: Szaunák
Dr. med. Johannes Weiß : Szauna
http://book.hu/konyv/14919/Szauna.html

Az elmúlt években egy szabályos wellnessrobbanás figyelhető meg. A mai túlhajszolt világban nem is csoda, hogy az emberek többsége nyugalomra, kikapcsolódásra és harmóniára vágyik, a napi stressz ellentételezéseként. Emellett azonban a testnek is formába kell jönnie, és vissza kell szereznie az elveszett energiákat. A jó közérzet temploma azonban továbbra is szauna maradt. (Book.hu)

Dr. med. Johannes Weiß : Szauna
SpaTrend Magazin Online
http://www.spatrendmagazin.hu/

SpaTrend Magazin Online - Életmód, egészség és szabadidő magazin.

SpaTrend Magazin Online
WellnessFarm
http://wellnessfarm.hu/

Wellnessfarm életmódmagazin - Wellness, egészség, spiritualitás. A múlt bölcsessége, a jelenmódszerei, a jövő technológiái.

WellnessFarm
Hirdetések
Oldal leírása
szauna.wyw.hu: Szauna építés, hatásai, gyártás, forgalmazók, Infraszauna, Finn szauna, szaunakályha, kellékek eszközök, gőzfürdő, szaunák Budapesten és vidéken
Gyűjteményünkben 225 válogatott szauna, infraszauna témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 225 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 12200