Szolgáltatások, képzések > Szauna, infraszauna - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szolgáltatások, képzések > 5 weboldal. Kategória leírása: Szolgáltatások, képzések, oktartás, szaunamester képzés, szauna show, szaunaszeánsz, szerviz.
Szponzorált linkek
szaunaclub.hu - Képzések
http://szaunaclub.hu/index.php/ceg/szaunamkep.html

Szauna mester és szaunaterapeuta képzések. Magyarország, mint termálvíz „nagyhatalom” jelentős hagyományokkal rendelkezik a fürdőkultúra területén is. A hidro és balneo terápia mellé mindig is tartozott több egyéb szolgáltatás is, ezek közül a szauna méltán a legnépszerűbb. Teljes körű felvilágosítást és személyes tanácsot tudjanak adni, terápiás tervet készíteni a vendég részére. Ezt az igényt felismerve indul meg hamarosan a „Szauna terapeuta” képzés itthon.

szaunaclub.hu - Képzések
Szaunaszeánsz
http://szaunaszeansz.hu/

Szaunaszeánsz szolgáltatások: Szaunamester szolgáltatás: 12 Szauna Szeánszunkkal és szakképzett, gyakorlattal rendelkező szaunamestereinkkel garantáljuk a száraz-, és gőz szaunával rendelkező Megrendelőink számára a Szauna Szeánszok® szakszerű levezetését, amelyet alkalomszerűen vagy rövidebb-hosszabb időintervallumban határozott időre is megrendelhetnek. Szaunamester képzés: A Szauna Szeánsz® az egyetlen olyan oktató cég Magyarországon, amely specifikusan szaunamester képzéssel foglalkozik, illetve szolgáltatással.

Szaunaszeánsz
Szaunaszeánszok cégek dolgozói részére
http://szaunaclub.hu/index.php/ceg/csapat.html

Mint a jó bográcsban a tűz felett, a meleg hatására összeérnek az ízek. Úgy, ahogy a szaunában is összekovácsolódnak a munkatársak, kipihenve, felfrissülve, felfokozott teljesítőképességgel, jó hangulatban vágnak neki az elkövetkezendő munkanapoknak. Cégek számára összeállított szaunaszeánszokon, az együtt dolgozó kollégák egy új élménnyel lehetnek gazdagabbak, miközben kizökkenve a hétköznapok rutinjából. Részt vehetnek egy igazán forró hangulatú, összekovácsoló estén, melyen a szaunamester különböző ráöntési programokon keresztül izzasztja együtt a csapat dolgozóit.

Szaunaszeánszok cégek dolgozói részére
Szaunamester - ki is Ő ?
http://szaunaclub.hu/index.php/szaunavilag/megjobb/szaunamester.html

Ő egy olyan személy aki szorosan hozzátartozik a szaunavilághoz, mindent tud róla a helyről, sajátosságokról és az általános szabályokról. Nyugodtan fordulhatunk hozzá kérdéseinkkel, segítségünkre lesz a pihenés alatt.

Szaunamester - ki is Ő ?
Szaunaszeánsz - mit is takar ez?
http://szaunaclub.hu/index.php/szaunavilag/megjobb/szaunaszeansz.html

Szaunaszeánszok ,azok a programok, amelyeken különböző megszokott módon úgynevezetett "felöntésekre" kerül sor. Az igazi élmény ha gyakorlott szaunamester tart ráöntést a szaunában, ilyenkor különböző lehetőségekből választ vagy választhatunk melyiken szeretnénk részt venni. Mindegyiknek megvan a maga élettani hatása amiről pár szóban tájékoztatást kapunk tőle.

Szaunaszeánsz - mit is takar ez?
Hirdetések
Oldal leírása
szauna.wyw.hu: Szauna építés, hatásai, gyártás, forgalmazók, Infraszauna, Finn szauna, szaunakályha, kellékek eszközök, gőzfürdő, szaunák Budapesten és vidéken
Gyűjteményünkben 225 válogatott szauna, infraszauna témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 225 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 12200